Bilder,

dagens små händelser !

            

fågelskådning & solstrålarsvärme

jaha, som ni säkert redan läst i allas bloggar så hade vi fågelskådning igår ! fyfan, sjukt trist & vi bara skrek för att myggorna tyckte vi såg bra ut, ja värkligen en diss. men men, efter allt gåenda & ätande & fågeltittande så gick vi till trehörningen & solade, badade & bara slappade. jag frida & line åkte till line & tog med oss lite glassar till oss & de andra som fortfarande låg vid trehörningen, ( vi cyklade fram & tillbaka  & dt var skönt som bara den ! har inte cyklat nått innan igår ) . sen på kvällen så grillade jag jossi sanna & frida hos mig, sen tog vi ett till dopp i trehörningen & sen cyklade vi vidare till jossan, där så var vi ett tag sen åkte frida hem & vi andra kollade på film & somnade.

Lördag,
morronen därpå vaknade vi i shorts & tjocktröjjor & låg lite huller om buller- vi hade alltså somnat när vi kollade på film !
vi vaknade ganska tidigt eftersom vi gått upp så tidigt dagen innan. vi låg & pratade & gick sen upp & åt frukost. sen hoppade vi studsmatta / låg på studsmattan & solade. & vi hade en vattenspridare som jossis lillasyster egentligen skulle leka med, men vi använde den lite mera än henne ! :) hihi.
sen typ cyklade vi till trehörninge - Igen . & solade /badade. dt är värkligen skönt att ligga där + att dt är så nära .
iaf, sen typ åkte vi hem till jossi , hämtade våra saker . & så gick jag &sanna till mig , åt lite & sen gick vi till ica. Där köpte jag saker till våran klassresa som är måndag -tisdag.
köpte lite mat & godis & sånt. så nu är dt fixat också.
lägger nog upp bilder från dagarna snart men inte i dt här innlägget.


föresten har jag fått min  nya mobil nu !, den är helt okej, & jag försöker lära mig allt nu ! haha

Idag,imorron.

tjuhuu ! :)
idag har jag & mamma varit i centrum igen, hon ville att jag skulle följa med henne till apoteket för att ta ut min medecin, så visst ? dt handlade om mig ju.
vi va där & sen åkte vi hem, då hade mamma fått brev om att min mobil kunde hämtas. så det gjorde vi. jag viste itne att mamma hade bästellt nån , menmen. dt var en LG KU990. & mamma sa att om jag itne vill ha den så skulle hon gärna ta den. men jag testar ett tag. dt är en toutch mobil med 5 m-pixel kamera. så visst, låter rätt okej !:)
I morron är dt "fågelskådning" ... NEEJ ! men ´ffripps kommer hem till mig snart ,. & hon sover här, för dt är så långt från henne till samlings plattsen . ( VI SKA TRÄFFAS KL 05.40 ! jag döör, men ska vara glad för vissa skolor måste träffas kl 03! )
iaf, slutar nån gång mellan 8-10 .. hahah vi vet värkligen inte exakt när men nån gång där imellan.
hahah. måste fixa lite saker till i morron nu ! . vi höres kanske senare ikväll !


28 maj !

Jahapp, idag så började vi förförstagången den här veckan - kl 8 !
Vi hade Matte & dt gick väl bra ? haha, sen typ så skulle vår klass prata med ungdomsmotagningspersonal ! haha
dom snackade en 15 kanske ? sen gick vi till det som var kvar av engelska lektionen- Film ( oliver Twist )
efter det vare gymmmmmppa ! - Flaggan. hah, sen vare spanska & sen lunch. på svenskan hade vi vikarie & vi gick ut & satte oss i solen, - helaklassen solade. ( vi skulle nämligen ut & "leka" men ingen ville det så dt blev sola! )
efter dt vare sista dans lektioen som blev en - äta glass & prata i solen,- lektion.
mysmys, vi åt & pratade vid gräsplätten som ligger vid vikingaparken. jag & några stannade kvar & dansade & solade där. sen kom vi påatt vi skulle åka & bada & dt gjorde vi ! kukul & skönt. var jag frida sanna jossi olivia linnea - och angelica hänkade på vägen ! :)
här är lite bilder från idag !


  
       


1. Sanna, ser väldigt liten ut på bilden ! :)
2. min hand, haha ser lite halv ful ut. menmen
3.Line, som njuter av solen ! reäält !
4 Min maskros ! ;)
5 Fripps in action :)
6 Josefine ! :)
7 Cezan, ser lite glad ut... :)
8.Liia tittar på något !?
9 Liias otroligt fina fötter, & mina ben ? haha
10 påväg hem från badandet ! ;)


nån annan som gjort något intressant ? :)

Stan

Hejhej, dagen började klockan nio! :) , eftersom våran so lärare sa att vi inte skulle ha so på morgonen helt enkelt. vi hade matte Diagnos idag, gick bra faktiskt :), eller det känndes iaf bra ! :) ,  sen så hade vi massa lektiooner, sen sista lektionen var då SO & då fikade vi & körde nån ord lek sak ! :) mycket roligare än vanlig So ! :)
efterskolan åkte jag & mum till stan & kollade runt ett tag, hon köpte nån klänning  men jag hittade inget speciellt.
Efter stan åkte vi till Centrum & mamma köpte lite små saker till mig från H&M ! :)

       
jag har inte tid att fixa någon fin ihop satt bild på allt. så det blev såhär enkelt.
 Föresten - tacktack mamma !


( p.s måste bara berätta hur ledsen jag blev när jag märkte att min läängsta nagel gått av lite ! nu har den lixom tappat sin charm ! nu är den nästan typ som en vanligt lång nagel.. förut var den typ .. speciell ! .. haha känner mig så patetisk .. men jag är kännslig när det gäller naglar ! hahh ! :)

MusicManager.se  - haha min kära lillekusin tjatar alltid om den hära sidan. så jag blev faktiskt medlem & har skrivit några låt texter där, hahah fyfan jag suger, men lite små kul är det att skriva & läsa andras.

Outfit,

jo idag hade jag inte någon lust att anstränga mig med kläderna. så det blev såhär
 

Randig tröjja- ginatricot
Svarta shorts - Ginatricot
Svarta Pumps- wedins ( tror jag )


svar till Felicia : jo jag har tängt på det många gånger, men känner ofta att jag bara skulle skämma ut mig ! haha . men jag ska försöka mycket bättre. & jag hade som aft tänkt att lägga ut lite bilder idag så det blev så också :) kul att du skriver ! :)

ssöndag

jahu, idag vaknade vi som sagt tidigt. åt frukost & sen va vi på tomten lite. jag & sanna tog undan tälten & annie satt & höll på med Janne. sen så fick sanna skjuss hem, så jag & annie skulle fixa morsdags-tårta. men som vanligt så tittade hon bara på så fick jag göra den själv !, hahha. sen typväntade vi lite &jag dansade & annie satt & roade sig själv. sen kom moster & dt blev fika & tårt dax. efter det så hoppade jag & annie studsmatta & det fanns 2 stoora kuddar på studsmattan så jag började slå henne med dem. det slutade såklart med ett stort kuddkrig & det var faktiskt väldigt kul ! sen bytte vi om till bikini & körde någon slags "vattenkrig " meed spray flaskor! :) jätte kul & ´jag fick värsta bikini randen när jag kom in !:O :S ! hoppas den försvinner snabbt .. dt brukar min bränna göra. för lixom det var inte så fint att ha sträck där ! hha :)

Helg

jag har inte skrivit på ett tag så jag får väl säga vad som hänt de senaste dagarna.

Fredag

Var i skolan & slutade typ en halvtimma tidigare, eftersom vi kollade på film på danslektionen. så jag & några stannade i skolan & dansade på senen. sen så gick jag olivia & jossan hem & väntade på Annie. Annie kom ca 20 min senare, ( hon bor i kalmar som sagt & hade åkt bil hit ) hennes låtsaspappa svisse & co åkte vidare & lämmnade annie häär. mamma jag & annie började fixa lite sen åkta vi till skärholmen & köpte en bikini & inte så mkt mera. jag & annie åkte direkt till sanna & där var vi med PB & Sille, dom gick hem vid 20 över 12 tiden & vi gick & la oss nån gång efter det.
Lördag 
på morronen  gick vi hem till mig & hämtade kläder / pengar & sen åkte vi till stan. där köpte jag en avslutningsklänning & skor. skulle köpt nått vit , men det fanns inte nått som jag gillade som var i min storlek. just nu köper ju alla avslutningskläder så dt finns typ bara XL & sådant.. jaja, sen så typ kom vi på att vi ville tälta så vi åkte till sanna & hämtade hennes tält. sen gick vi till mig & satte upp de. sen satt vi lite vid datan & då kom Huang. senare kom Line & vi hade lite mys. sen gick huang vid typ 21-22 tiden.  då satte vi oss i min säng & kollade på American pie 2 & typ 3an ? eller vilken det var. kulkul :), & sen åkte line hem & vi gick ut till tältet & hoppade runt för att få det lite varmare, när vi väl fått det varmt så blev det FÖR varmt ! menmen. haha vet inte när vi somnade med vid halv 3 tiden hade vi vaknat iaf för då började jag prata med dom haha . sen typ senare så satte sig Annie upp i sömnen & började roppa på nån hhahah . 
Söndag 
 typ vaknade vi kl 6 ! & orkade inte vara kvar där inne så vi gick tillbaka in i huset. jag tog en duch sen gjorde annie samma sak . så nu sitter vi vid datorn & ska snart äta frukost. & klockan är bara 8 ! bra start på dagen :) hah vet inte vad som händer idag, men kära lillasyster åker hem ikväll ! §

22 maj

Hola ! , idag var jag i centrum med Mum & ffripps. köpte inget men fönstertittade lite :), kollade på bikini & sånt, tänkte åka & shoppa i morron för då får jag mina pengar. men syster kommer hit i morron så det kanske blir något annat. ;) .
har nyss kollat på Spårlöst. jag satt & grät & skratta på samma gång, mamma & mormor asgarvade pågrund av mitt skrattanfall. men det var så sorgligt bra för hon fick reda på mer än hon trodde. & så svimmade mamma & då började jag skratta för hon rammlade så roligt. men tycker värkligen att det var jätte kul för Nanie eller vad hon nu hette !
just nu sitter jag bara framför datan & tråkar. haha ska kanske göra en kopp te ? eller nått annat kanske ?
aja, kanske sover hos sanna i morron med Annie. vi får se vad vi hittar på :) §§


21/5

jag är trött på det här nu ! tänkte gå till skolan både idag & igår. men när jag väl ställer mig upp & börjar fixa frukosten så säger allt bara  : NEJ ! så dt blev en hemmadag idag också.. tittade på tv & sommnade i soffan. - tecken på att jag inte mår bra. eftersom jag ALDRIG ! kan somna om igen om jag redan vaknat. så jag sov en liten stund. nu har jag planerat att jag SKA ! till skolan i morron . saknar alla . inte plugget såklart, men allt annat hah.
mötte mamma på vägen, asså jag ville ut men får inte vara med nån när jag varit hemma. så jag gick för att möta henne på vägen hem från jobbet. efter jag mött henne så träffade vi jossi & lia på vägen . stod & snackade & skämtade ett tag. sen gick vi hem,
men nu ska jag äte pannkakor.. eeuuw..-.- haha jag gillar värkligen inte "mormors" pannkakor.. men jag ÄLSKAR! de i skolan. har gjort helamitt liv. menmen. ses sen §
föresten är dt här mitt 100 inlägg, (A) woohuu ! haha .

Naglar

jag har alltid haft svårt för naglar ! vad jag än gör så går de alltid av !
jag är väldigt dålig på att vara försiktig. men just nu växer de flästa naglarna på mina fingrar :), dt är bara 2 st som inte har kommit nån vart.
men det fula är att alla är olika långa. men jag kan värkligen inte klippa av de som är långa !
jag har lixom alltid velat ha långa naglar. jag kommer ihåg en gång i lågstadiet så hade jag en lång " lillfinger nagel" så gick jag & olivia in i vaarandra & den gick av- shit var sur jag var på olivia då . & bah : FAN DEJ MIN NAGEL DET VAR DITT FEL ! Blablabla..osv så blev det bråk..
haha min längsta nagel just nu är faktiskt vänstra lillfingernaglen :)
så jag langar en liten bild på den hah !
den är faktiskt längre än den ser ut att vara på bilden. menmen skit samma :)

image126

annas dans


och här har vi release, blev lite fel i slutet men annars gick det bra för oss :)
tyvärr han inte mamma filma början... :/ så man ser lite efter

saras dans.

haha skratta gottfolk. skratta. så här mkt gjorde vi bort oss ! .
dansen är pinsam,,. men så är det när man inte får välja.
men vi bjuder på oss. men konstigt nog stänger mamma av i slutet så man ser inte hela.. man ser nått svart ist ! haha

outfit

såhär fin kan man vara när man är sjuk ! haha ush nej men hur många orkar fixa sig när man är sjuk lixom ?
 såhär såg jag ut idag iaf.
image125

militär hårband - jag & sanna gjorde några på slöjden...-.-
rosa/vit randig "zip"/kofta ? .. - Ginatricot för typ ett år sen eller mer.
svartlinne- nån vanlig affär ? :S minns inte
Huddingehockey byxor - fick av mamma i 5an hah..
Vita tofflor - mammas julklapp av moster.
övrigt - en knut(toffs.. )
huhu <3

förstadoppet på film



hah den är lite suddig kan man säga, men den är filmad från jossis mobil & så dt blev lite kul (A)

haha vi vågade inte hoppa så vi sprang ist (A). & jag har på mig Lines förrförra bikini typ ! haha :) §

sick.

jau, idag blev en hemma dag för mig. kände mig kraslig redan i lördags morgon & sen mått lite halv dåligt under helgen. sen har jag dansat så mycket så det förvärrat saken. har jätte ont i halsen orkar knappt någonting och ögonen trixar med mig, brukar bli så ibland att jag typ inte kan se så mkt. ofta när jag blir sjuk så blir det så . & jag behöver inte glasögon så jag vet inte vad det är - skuumt. menmen. tillbringat tiden vid tvn: kl är ändå bara 20 i 11 men jag tänkte ju gå till skolan i morrse så jag gick upp vid 8, men sen märkte jag direkt att det itne skulle funka.
suttit och "slarv/skojj" ritat 4 st av mina vänner. haha jag skrattar som f*n eftersom dom kommer slå mig för dom kommer tycka att jag är elak (A)
lägger iaf ut bilden här nedanför (A) :)
kommer väl bomba min blogg idag, om jag har för tråkigt. hoppas alla mår bra! :)
image124

hah alla som känner mig vet att jag kan mktmktmktmktMKT! bättre. men som sagt så ere slarv. tog kanske högst 5-10 minuer att göra hah  ! :) jag tror ni vet vilka ni är på bilder :)

morsdag!

ere några fler där hemma som har svårt att hitta "morsdags" presenter ?
jag har alltid varit dålig på sånt och lixom. vafan ska man köpa lixom ? haha. när man var liten kunde man typ måla nån bild & så var båda mamma &en själv nöjda. men nu kan man ju inte göra så längre ! .. jag har tänkt på lite saker. som att kanske typ skicka efter en sån där tröjja med tryck på. hittade en sida där man kan beställa & bästemma vad det ska stå på den. jag har flera sånna tröjor hemma som jag gjort eget tryck på , men det blir alltid jätte fult efter några tvättar. så jag funderar på att skicka efter en.
eller hhar nån av er nån bra ideé?
jag stoppar iaf in länken till sidan om tröjorna. den värkar vara okej eller det kanske bara är massa driv ? vad tror ni ?

jag lutar iaf åt det där hållet med tröjan. ska bara komma på nått kul att skriva.
eller jag kanske ska ta och köpa en parfym?




Dansuppvisningar.

Hejsan alla, jag har inte skrivit på typ 4 dagar - fyskämms dezzi !- iaf har vi "dans uppvisnings" helg just nu, jag & några till i min grupp belv inlånade av 95 gruppen i lördags. dom var för få & sara ville att vi skulle hjälpa dom för ..?nja hon valde väl oss mest för att vi dansar flera gånger i veckan än de andra. iaf så fick vi träna med dom i torsdags. sen hade vi genrep i fredags. första uppvisningen igår & idag är det en till . ungefär samma sak fast nu ska vi dansa med våran riktiga grupp. & så ska vi dansa " release " som är betydligt roligare, menmen... Saras dans är lite pinsam för vi ser ut som typ grisar enligt mig (A) eller asså vi ska typ ha färglad kjol (  i mitt fall fick jag gul... ) sen typ rosa leggins. ööh typ svart linne ganska hög toffs & här kommer pricken över i.....ETT ROSA BAND RUNT HALSEN! fyfan! känner mig värkligen som en sån där julgris som har ett äpple i munnen & en fin rosett runt halsen... uurk.. jag stör mig på att hon tycker att det är jätte fint & bra. menmen.. allt för dig sara..-.- ! haha
iaf så får vi väl hoppas att det går bra idag. menmen vem vet haha. får kolla på filmen hur dt blev sen !
På Annas Dans - release så ska vi också ha svart linnea & sen typ ett par " vinröda " stora byxor. sånna där som är öppna på kanten men vi får fixa så dt inte syns!

kan lägga in lite bilder på hur vi ska se ut... haha , på bilden hare kommit lite Dam fläckar. så ni får ursäkta dem.. hah !
Release
image122 image123
Saras-she bangs..

klassresan

joo, nu är det så att vi ska på en liten " klassresa " nu i slutet . den 2-3 juni åker vi till tyresö & gör lite saker . vet inte exakt. men det hemska är att vi ska tälta. visst det har sin egen lilla charm. meen ! varken jag eller mina vänner är någon värst " skogs " människor" men vi får se hur dt blir med det.
vi ska även iväg på nån lite större klassresa i början av 8an .

hursomhelst så hade vi SO prov i går & vi kom på efteråt att vi ska tävla om vilken sov får bäst - sämst. 
så vi har kommti på olika straff som ska beöhvas göras på Tyresö. haha 
 de som slagit vad är jag matilda jossi frida & sanna . straffen & vem som får göra vad får ni veta efter klassresan. då kan jag nog lägga ut bilder också :) , den ända som slipper straff är den som vinner då ! :)
vi har även gjort en tävling om att inte äta godis i skolan tills tyresö. samma där så straffas man om man misslykas. det är bra med straff för då blir det lite svårare att "råka " äta nått eller så . 
den som föreslog det här med godis var då våran kära Dans & gympa lärare - Elin :).

13/5

måste bara lägga in ett erskännade för dagen, jag har kommit på mig själv att jag sagt " HOLA ! till alla som sagt hej till mig idag. rätt patetiskt men dt är dt ända jag kunnat få fram idag. haha . (A)



något mer som jag också stör mig på är stora reklam saker som ser TRÅKIGA UT!
lixom, man ska ju göra någon fin som man typ blir intressead av ? lixom alla reklam saker är SÅ TRÅKIGA!
kolla på den hära ?
 Verkstaderna.se

hur tråkig som helst.! mer fäääärg tack !
jag skulle iaf inte bli intresserad av någon såndära.  jag fattar inte äns vad den handlar om ? e det en bok  ? e det en tidning? är det en hemsida ? är det kläder nej men asså seriöst. den får dissen av mig !

hejhej, måste bara göra lite reklam för min vän !

http://brunettsimone.blogg.se !


11/5

hejsanhejsan ! :), idag så vaknade jag sanna & linnea typ vid kvart i 9 tiden, eftersom linnea lovat sin kära pappa att ringa då . '( hon skulle iväg tidigt & dömma några fotbollsmatche (:  ) vi åt frukost & sen så åkte hon, jag & sanna typ satt vid datan & hoppade lite studmatta. sen så låg vi & pressade i soolen :) , sen gick vi till centrum & sanna köpte en bikini :) , själv är jag pank för tillfället ! haha . sen så gick vi till dansen & dansade (A) . slutade kl typ halv 5. dågick jag & liia & cassi å badade :), cassi ville inte en jag & olivia hoppade i & var snabbt uppe ur vattnet igen haha ! ush va kallt dt var utan solen ! . iaf så kom johan & adde sen & då blev vi lite sura för att dom kom., menmen vi satt där & snacka till typ 8. sen så skulle cassi typ hem kl halv 9 för nån sak så hon stack & vi började få tråkigt så vi började gå hem också. efter ett tag cyklade johan & adde ifrån oss & jag & olivia skilldes åt utanför mitt hus :), kl e typ kvart över nio just nu & jag kan innanför dörren för kanske en halvtimma sen :) . sååe. nån som gjort nått kul ? :)

baadat

måste också bara tillägga att idag skädde första doppet ! jag & linnea hoppade glatt ner i vattnet medans jossan satt & solade på klipporna.  eller det var lite svårt att hoppa i första gången, men när dt var gjort så hoppade vi flera gånger ! :)

image114

10/5

kom nyss hem från en liten promenad eller vad man nu ska kalla det. jag line & sanna hade det lite mysigt & tog lite kort ! :)

image111 image112

linez.blogg.se

du är så jävla ball Linnna ! guldstjärna till dig !

image110

8 maj

jo som alla nog nästan vet, så hade vi "kulturcafet " igår. i skolan dåra.. vi dansade & dom andra gjorde sitt. haha gick sådär, klantade till mig lite i min klass dans. men men .. haha glad är jag ändå :) idag var väl okej. jag sov hos sanna igår till idag. vi gick upp kl 7 & började äta & så . kl 8 var vi utanför PBs hus & gick med han & sille. vi mötte frida på vägen & gick resten till källbrink. vi skulle ha sån där " orienterings dag" .. haha jag & sanna började springa/kl 9 & vi kom på efter halva vägen att vi fått fel karta " uurg ! haha " , så vi pratade med en lärare i skogen & han sa att vi fått 9ornas karta så vi skulle ändå göra den & typ försöka hitta allt. 3 st av kontrollerna fanns inte så vi fick lixom typ chansa. så dt tog exakt en timma typ.. haha, jaja   sen va vi lite på madrassen som finns där uppe på källbrinksidortsplatts sak :P haha . åt mat. sen gick vi ner till källbrinks grus plan & låg på taket där &  solade. sen kom vi på att vi glömt en tröjja (A) så vi fick gå tillbaka. sen typ gick vi hem till frida & solade/ hoppade studsmatta  i bara underkläder faktiskt. skit skönt & hos frida är dt rätt dött så ingen såg oss. :) , vad vi vet.!  sen typ gick vi till sanna & bytte om & sen till stuvsta ip & spelade fotboll med Fredde, jonte & jocke. sen gick frida & efter ett tag gick jocke också- eftersom jocke skulle till hockey träningen & frida till stallet ! :), så jag var lite med jonte sanna & fredde. efter ett tag gick vi killarna cyklade hem. sanna & jag gick till sanna & kollade på american pie. den första asså om nån inte fattade det (A). haha sen typ gick jag hem :), så nu är jag hemma & har ont av allt dansande springande & fotbollsspelande (A) . får väl fixa nått lite halv mysigt fotbad åt mig själv ! haha :)

föresten behöver jag hjälp. vad ska jag skriva om i mmin blogg? lixom vad vill man veta? ge förslag tack !

image107
ppuss

baad!

image101
ttog nyss ett härligt bad & värmde upp alla onda muskler efter springandet idag(A) :), mysmys :)

djur ?

image100

hah (A) är jag den ända som inte har hund eller katt eller nått sånt vanligt som favorit djur ? (A), jag älskar späckhuggare & skulle värkligen vilja se en på riktigt ! hah händer väl nån gång hoppas jag (A) . dom är så " coola " haha & läskiga på samma gång. menmen.. man ska har respect. nån annan som har nått konstigt djur som favorti ? komentera :)

5 maj

hej hallåå :), idag har jag sanna & frida fixat kläderna till 70tals danserna . haha (A) lite småfult men man får väl bjuda på sig själv :), sen så har åkte vi med fridas  pappa & syster till källbrink. haaha tro dt eller ej- men vi TRÄNADE ! :) vi sprang i källbrink spåret typ 3-4 varv sen gick vi till "idrotssaken " hah där hennes syrra var. vi sprang lite på gräset & hoppade längdhopp (A) haha känner mig skit duktig som gjort sånthär ist för typ sitta hemma & lata sig (A) så dt här kommer vi göra om- ofta ! :) skit kul & man känner sig så duktig så dt inte är sannt asså :) träning är ju bara bra så . visst :D

puss


summar

image99

haha jag älskar den här ! :$


syster

haha, ni får ursäkta mitt utseeeeende. men men... och så ser vi lite barnsligt fula ut också. men dt var för att vi skulle ha samma hårfärg typ (A) så  vi gick in på buterix eller vad det nu heter. & mamma ville såå gärna ta kort. så här är jag & Annie.
image98

haha, söta va ? hahah naat (A)

RSS 2.0