Inget jävla grillande okej ?

jag palllaaar inte.
 fan palla va så jävla korkade vi började prata om att vi skulle grilla hos mig, att vi skulle gå dit tsm DIREKT efter skolavslutningen. och nu en dag innan så hör man från vissa att några ska hem imellan och komma vid 3-4 ? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA jag dör fan va äckligt sur jag blir. fattar inte varför. men seriöst.
Ni ska till mig ? jag bor här ? jag säger hur det är ? och sen går ni runt och frågar varandra när vi ska vara här och så har ni hittat på en egen tid osv? fan heller att jag tänkter sitta hemma här kl 4. tänker ju inte precis sitta hemma på kvällen. vi sa ju 10000 gånger att de va  grillad lunch så vi slapp äta middag sen. så tror ni ändå att ni ska äta middag hos mig.
PMS DAMP !.... HAHAHA
förlåt, eller nej inte förlåt men de e skrattretande. ingen jävel kommer hit kl 3-4 .
jag sa direkt efter skolan. ni behöver inte äns tänka på att komma om ni tror eller tänker komma senare. puss puss.

Är med olivia

Tjena bloggen, jag skriver mer och mer, vetefan varför. får nog ta och göra som jag tänkte.

Alltså blir Dezzis.blogg.se en blogg som jag ska försöka samla in alla bilder i sommar. mest för att jag behöver ha nånstans att lägga bilder innan jag raderar dem från data minnet... höhö.
aja nu ska jag kila iväg puss på er !
idag ska jag träffa min pappa, min bror och hans mami ! ouss

playboy

hallååå dääär,
sitter och väntar på att bilderna på hannas katter ska laddas över till datorn.
idag har jag gjort två playboy tröjor. jag är grym. höhö .
det ena är en vanlig sov tröja och den andra är ett linne som är lite ballt faktiskt. ni vet sånt där med brottar linne rygg fast den hänger, sen e den lite speciellt bygg. aja i love it ! ... ni kanske får se sen. nu ska jag fixa mitt rum pussi <3


80 bast

Att blogga är verkligen något jag egentligen inte pallar eller har tid för nu. men iallfall. för omväxlingenskull.
Ska bara hälsa, säga hej till mig själv eftersom jag kommer läsa det här om några år och skratta åt allt jag sagt och gjort.
nu ska jag slå in paket för i morgon fyller min mormor 80 år. på lördag blir det tårta & då har mormor massa gäster och mamma drar hit anders och då tar jag med mig Hanna & Totte.  de e chilli aa, eemm... hm..
mormor har en daim tårta i frysen som hon fick av ica för att hon fyller jämt. det suktar som fan.. vill ha NUNUNUNUN
aja pussi

RSS 2.0