GOD NATT !

hejdå bloggen, syns i morgon haha :) <33

Stan

igår sov Linnea & Rebecca hos mig :) vi hade minst sagt kul och skrattade mycket, vi la oss i min säng & glodde på tv vid kanske .. halv 2 & vi somnade strax efter hel i think :)
morgonen därpå tillbringade vi i stort sätt framför tvn,. sen vid 12 gick de hem för jag & mamma skulle till stan:)
i stan kollade vi runt & jag fick ett par skor, en tröja, hårfärg och en jacka :) kollade på jeans oxå men jag hittade inte något som passar mig bra.. hm fult alltihop !
mitt hår börjar tappa färg så därför ska det färgas ! och nu har jag fått så sjukt mycket och dyra saker av mamma så jag får vänta lite med löshåret :/ menmen :) jag är glad ändå :)
nu ska jag chatta lite och äta macka med oboy :) hörs !! <33


sommras sanna frida denise

nu ere bestämt

DOM SKA KOMMA OCH GÖRA OM ! 
 
hihi dom ringde och sa det så nu ere bestämmmmmtt :) yes fan va kul.
nanananna .. skoja :p nej men då ska alltså Simon & thomas göra om hos oss & vi kommer vara med på tv. ;)

puss


onödiga bilder

ja här är då typ 2 (3) bilder som jag tog nyss med mobilen, mest för att visa vad den kan.. det är ju såklart till och från om man får bra eller dåliga bilder. eftersom man måste ha något att fotta & det hade jag inte nu .. haha


ja den blev lite suddig i hörnet..menmen,. nu får jag ju dock försöka förminska bilderna så dom kanske blir ihop dragna.. får se.. löv


jaa.. haha lite nagelack.. och lite sågspån från totte.. haahah

hah tog kort på nån katalog sak.. eller jag tror det är något man får till phs haha .. iaf finns det något som heter
" fotofix " finns på de flesta nyare mobilerna och då testade jag & då ändrades den såhär..


.. liiite ljusare kan man säga ;)
jag hade en bild på mig som var skiit ful. men när man zomade in på ögat blev den skit skarp.. fan att jag raderade den ! men jag kan försöka ta en ny sen ;)
jaja . fixar mer sen.. ha det bra. nu har ni fått lite " smak prov " hihi

nu är inte det här de bästa bilderna precis. men jag tycker iaf att det är helt okej och bra för att vara en mobiltelefon.

Mobil

jag vet att många velat se min mobil , och jag har faktiskt försökt att fotta den.. men det blir glans från displayen ibland och bilderna blir bara fula. så jag tog deras video ist.. den ser lite konstig ut där men den är mindre & skönare i verkligheten, den ända skillnaden är att på videon säger den 8,0 mp, men på min står det 8,1..hm.. står olika lite här och där.. men men nu vet ni .
nån som kollar på MTV ? där går iag en reklam om min mobil helatiden, typ " du kommer se världen på ett annorlunda sätt " säger dem.

den är skit bra och så, och jag är glad att jag är nöjd för en gång skull. det ända är isf att jag behövde ha svart, fans ju vit & typ guld & så .. + att den inte är skiiit snygg. men den är bra :) och som sagt har den bästa kameran som sony haft.. vet inte om det finns nån annan kamera med större bilder & så ? .. hm, aja spela roll vi får se :)

ps. jag tycker att videon är grymt dålig för man ser inget. men det är deras egna.. och jag orkar inte ha filmer om typ repotage dom gjort om den i england & så . dom e så låånga -.-

kör en dagens

DAGENS KLÄDER: min brun/guldiga Hello kitty mysdress från Hm, + stor tröjja 
 DAGENS ROLIGASTE: hm.. roligaste var nog olivia i morse. hemligt .. hiih
DAGENS TRÅKIGASTE: vädret !
DAGENS SKADA: ja du ... ögonen ? haha nej men jag skulle fotta så blev blixten så pass jobbig så jag inte såg något på ett tag .. hahah
DAGENS MÅSTE HA: skor, jacka. hår.. hahahah nej men jag vill ha nytt löshår för jag har kort hår !
DAGENS LÅT:  p..break up song


thats it ;) nu ska jag äta snart :)

Designen

gjort om designen lite.. jo jag vet den va väl kanske inte den bästa. men jag ville bara ändra, orkade inte ha samma längre. trivs bättre isvartvitt, känns mer lugnt och stilrent , blir säkert mer ändring snart :)

tänkte fotta allt jag fått av mamma på sista tiden, men just nu är kameran lite slut tankad så jag orkar inte ladda den eller så . gör det sen. då ska jag lova att fotta nästan allt jag fått :) <3
små saker som krämer,underkläder  och sånt behövs inte vara med på bild :)

här e en fin bild på grymmmmaa louise , hööh lollo sorry att ditt tand smycke inte är med men jag hade tydligen raderat det när jag fixade den på datan , lollo har ju fan perfekta tänder utan tandställning eller något ! älskar dig <3

hejsan bloggen

kom hem från jossi för några timmar sedan. skriver sen har inte tid nu ! puss

ny mobil och vännerna

sitter här med olivia & jossi. igår slaggade jag hos jossi.  de senaste timmarna har vi skrattat & lekt med olivias telefon & jag har laddat ner massa låtar & sånt i min nya leksak. den har snart blivit klar laddad så det är bara att vänta tills den är klar :) 
vi ska till jossi snart och sleepa där hööhöh ;)

kommer nog bli en trevlig kväll :) ses <33

Centrum

var ju i centrum i dag som sagt, bytte jackan mot pengar. kollade på skor och jeans & jackor men jag hittde inget bra. mamma tyckte att jag skulle ta ett par jeans men nej.. jag orkade inte även fast hon payade.
vi köpte massa små saker som sminkbortagningsmedel som är bra för huden & så . ansiktsmasker från apoteket som ska vara specella .hm toffsar hårspännen m.m, även plåster som jag kan ha på magen när jag dansar så jag inte gör illa magen igen ( sist jag rullade på golvet på dansen så sprack kanten lite så jag började blöda.. smart hahaha ) .
moster är här hos oss nu & jag fick en bio biljett av henne :) thanks jossi ska ringa mig när hon kommit hem från hennes syrras " kalas " ( grattis i efterskott Ida :) 7 år :) ! ) hon skulle hjälpa till med stationer och sådant :) .. men hon ska ringa mig sen iaf, ser vad vi hittar på!

dagens komentar var när mamma såg ett rakblad. : ååh jag måste skära mig jag är ju svarthårig.. haha asså förlåt det är skit tråkigt men hon sa på ett speciellt sätt .. och jaa.. hon är knäpp.. ;)

tjohoo

Sista dansen så nu ere loooov !

ja som sagt, hade dans vid 15 över 2, nu har jag alltså ingen dans förns om typ mer än en vecka :) skönt att andas lite.
idag kom mamma hem med strumpor & en mysdress till mig :) + en jacka men den ska vi byta eftersom det inte riktigt var något jag ville ha :/
nu ska jag gå till tvn & umgås med familjen lite ! hörs puss

miss-louise

sitter här med en skål chips och Lollo, vi ska logga ut från datorn nu och kanske fixa något att äta eller göra. hm... sugen på milkshake men stackaren louise gillar inte det - pucko vem gör inte deee liksoom (A)

dans i morgon och jag får min nya mobil på Måndag.. urk den har kommit fram där vi ska hämta den... MEN .. vihar inte fått papperet på att vi kan hämta den så vi får inte göra det än.. tyvärr. 
 

höstlov nu föresten, hahaha känns kul ju ;) vi ses ! <3


Städat

ja när jag kom hem gjorde jag faktiskt mat till hela familjen.. haha det blev marinerad kyckling med stekta morötter & typ " kroketter " eller vafan det heter.. hha helt okej faktsikt :) , sen städade jag rummet lite och sen duchade jag. & nu sitter jag här :) hihi
kollade på film på so:n idag, vi ska fortsätta se lite i morgon typ .. fast då är jag inte där hööh. men tursom har jag filmen hemma så kan se den sen.
de flesta blev nog tårögda idag, eftersom vi trodde att flickan dog !  fyfan hahaha , men det gjorde hon ju inte.. * puuuh *

vi ser på filmen Crash & då typ hotar en gubbe en kille. & killes typ 5 åriga dotter springer fram & hoppar upp på pappan & då skjuter gubben.. hah låter lite konstigt men det såg rätt hemskt ut ;)


utväcklingsamtal på dansen

helt ointressant rubrik - i know,. men vi hade det iaf idag så vi dansade knappt något. gick bra på samtalet. fick typ bara bra saker, men hon måste alltid säga något dåligt. men det värkade nästan som hon sa samma saker till alla .. alltså typ " hmm vet inget fel så jag säger det här " hahah. iaf så kom jag hem nyss & just nu smuttar jag på min Hallon/vanilj/jordgubbs milkeshake :)
i morgon ska jag vara hemma och städa.. hahha för mamma vill inte skämma ut oss med stökigt hus för dom som kommer på fredag.. hahha :) aja nu ska jag ladda in lite bilder på datan & så :) !



bild från i sommras på .. båtar ? :)

JAG VILL BLI BRUN IGEN !

åååh, jag tyckte inte alls att jag var såbrun i sommras. men om jag kollar på bilderna nu så ... SHIT . jaaa du jag vill gärna se ut sådär igen . jag var ju inte skit brun precis. men det är sjukt mkt skillnad aassåå!


ja ni får ursäkta min mage.. haha men ni som känner mig vet att den inte är sådär .. stor hha !


ser inte så speciellt brun ut här.. men fortfarande stoor skillnad emot nu !

hahahhah ser ju .. skit normalt ut att ställa sig sådär. men jag skulle skicka mms till min mor .


och jo jag vet, det är bara att sola solarium. men det är liite vårt när man är pank + att jag måste vänta tills min piercing har läkt klart.. urk !


pussar

söta mamma shoppade till mig :)


detta fick jag av mami , bh behövdes verkligen och så ere ju najs med matchande trosor :) + en tröja & hårspray till min förbaskade lugg :)


hah i morse hade jag lite tid över så tog lite " spegel " bilder .. 


hahahha "gammal" bild på mig. vet inte vad jag gör . men den är typ 2 veckor gammal :)

the sims

ååh vad jag bara började sakna mitt älskade spel sims ! hahaha har inte spelat det på år och jossi & jag började snacka om det i skolan . så jag gick hem & letade efter skivan. försökte väl fixa lite hus & så men tröttnade rätt snabbt. haha.. men det var lite små kul eftersom jag har så många " minnen " hahahha . nej men jag hade hus & sånt kvar från typ 5-6an :) hihi

vi slutade vid 15 idag tror jag, hkk sista lektionen & jag & jossi gjorde woooook.. hatar wook men det var okej nu faktiskt :)
kycklingen var otroligt god men stark :)
nu håller mormor på att fixa maten & mamma är påväg hem från  centrum tror jag :)
vi ses ! puss

färgat emmeeees hår

jaau, nyss blev emmes hår mörkt igen . skit fint :)
ser väl nästan svart ut med i ljuset ser man att det är brunt :)
sanna var har nyss men drog, vi var i centrum innan & åt lite donken & sen drog vi då till mig & färgade och åt chips.
nu står emme vid spegeln och spanar in sig själv.. hööhöhö ;)
själv så chattar jag med junior :)

lägger nog in bilder sen .!

jo föresten, på fredag kommer dom hit  & ska kolla på rummet :) alltså Thomas  & S ;)
så jag kommer inte vara på alla lektioner eftersom jag måste vara hemma enligt dom :)

halluu

sitter och lyssnar på låtar och tänker. jag ska förändras.
eller rättare sagt. jag känner att jag börjar göra det. jag vet inte sen när, tror nästan i förrgår.. .. jag har andra åsikter än förut och så . känns lite läskigt konstigt nog . vem kommer jag bli ? hahahhaha . nej men det är nog ingen stor skillnad.

tog lite kort nyss som jag ändrade lite på datan . woiala







hahah ser lite besvärad ut.. men vad gör jag inte för min lilla blogg ! <3

godmorgoon

idag valde jag att sova lite längre. halv 12 blev det. sitter och äter frukost nu framför datorn och snackar med lite folk.
Smakade en konatig Yoggi som smakade Cheesecake .. inget speciellt . lite strange menmen

nej nu ska jag nog börja fixa mig ! hörs



gammal bild på tjejerna . tyvärr är inte alla med

dagens låt

har suttit och lyssnat på den här ett antalgånger. samtidigt som jag chattat med lite folk.
åt en söndermickrad daimtårta idag.. hööh.. finns kvar i frysen fortfarande så det blir nog mer i morgon.
9 crimes

Tjejkväll 3

igår efterskolan åkte jag & sanna till farsta, där köpte hon några tröjor sånt & jag köpte inte så mycket. inget speciellt.
efter så åkte vi hem till sanna & sen mötte vi tjejerna i stuvsta & köpte lite godis , sen gick vi hem och åt pizza . pratade mycket & så , sen så vid halv 9 kom line & då gick vi ned & kollade på Disturbia och vi hade tänkt att se flera filmer. men vi snackade och så ist. sen gjorde vi nån sajk sak med mobilerna .. hööh.. satte på nån tjej film vid 4 tiden & då somnade nog de flesta för det var inte så intressant att se filmen .. huhuh.. jaja i dag va det dans och i kväll kanske jag ska slagga hos jossi :) najs najs bye <3

allt avklarat

sådär. kom precis hem från Stan där jag träffade denna Thomas &  vi pratade och han sa bara massa possitiva saker . så om typ två veckor ska vi höras & sen ska dom typ hit & kolla ellr så
Marina ville även prata med mig idag & vi snackade ett tag & hon var så söt så båda vi nästan började gråta. nu är jag inte alls sur för hon sa bara massa bra saker om mig. back on the line!  yeah känns skit bra och jag är taggad för nästa uppgift.. hahah :)

fick en ny dans tröja av mor idag. ska fota den snart och lägga ut . men först ska jag äta . så ses ! <3

svenska suger balle.

säger bara en sak  - fuck you.
du vet inget om mig, jag kan för en gång skull säga något bra om mig själv. för jag vet, folk vet och gud vet .
jag är bäst. du kommer ångra dig för det här .

ge inte ut mvg till fjollor som inte kan något. dem är bara fjäskare som lallar .

nej jag fick inte ig,  men jag får så jävla mkt damp för att jag håller på med sånt där på fritiden och mera.


Dans & design

helluu, fick nyss ett samtal från Thomas som är med i ett tv program. ska träffa dem i morgon, blir ju grymt kul om det blir som det är tänkt :) hihih
aja. ska snart till jossi och åka med henne till dansen.

puss !

godnatt..

.. jaao då vare dax att säga godnatt för bloggen då. sitter nog uppe lite till och pratar med vännerna .
är så trött... urk.. gympa på morgonen i morgon. jag orkar inte kläpåmig på morgonen, orkar knappt gå upp. orkar ingenting.. urk jäkla skola.

god natt alla , ha det bra <3

e med jossi - igen. hahah :)

nej men jag och josefine är väldigt ofta med varan nu för tiden har jag märkt.. hööh :)
vi har filmat lite på skoj & skrattat :),

svar till anonym -
VADÅ BRUN!?, 
hm.. jag antar att jag solade i sommras? hööh..
jag vill sola solarium för jag känner mig blek. men jag får inte göra det när jag har piercingen -.-


puss

godkväll kära läsare

höhö.. lite rolig rubrik - not.
nej men jag tänkte bara langa ett litet godnatt inlägg :) !

höres i morgon ! puuss på er

ögon

hittade massa gammla bilder på mitt öga. så jag tog 2. haha man ser inte att det är ett öga på andra. men jag trycker ihop det lite konstigt.. eller rättare sagt - blundar hårt !


halluuu..

..bloggen :) , idag slutade vi typ 40 minuter tidigare , skönt !  jag ska ducha snart tror jag. & just nu sitter jag i mjukis kläder. tänkte fotta mig som " dagen " men det blev tydligen inte så . skriver mer ikväll ! puss <3

färdigfottat

ja det blev lite bilder. ser rätt sjuk ut på alla faktiskt. menmen, vad gör man inte för käraste bloggen.. hatar mitt ansikte på den nya Headern... men om jag skulle täcka för anisktet skulle hela bilden bli förstörd. så.. jag bjuder på den !
här är lite mera bilder att glo på ! :)



hahahahh ! . menmen jag behöver ju lägga ut lite bilder så .. !
puss på er ! <3

fottande

nu är det färgat & klart, inte stor skillnad precis. men aja liiiite kanske.
ska ta och fixa mig nu , jag mor & jossi ska ut & fotta mera (A) .. haha :) får se om det blir något bra ! :)

hejdå puss <3


hösthösthöst


morgon kort

jag & josefine åt frukost & sen gick vi ut & fottade lite, vi visade inte facet eftersom vi bara gick ut i tröja mjukisar & halsduk. lite  små mysigt sådär :)




sådära :)
näe nu ska jag färga håret lite ;) ses <3

Josefine är här nu

och jag skulle egentligen bara svara på den " anonyma "  komentaren
allt är köt på H&M förutom tröjan som är  mammas. tror den är från Ginatricot, ha en bra kväll !


( svar till anonym i detta inlägg : jag kom nog billigast undan , och det kostade 480 kr då . det är billigt eftersom det kan kosta alltifrån 500-650 eller så )

line . dans & josefine

de sakerna har jag gjort today, vaknade med line, hon gick vid tolv. jossi kom , vi åkte till dansen , efter va vi här & hon gick hem sen. nu väntar jag på att hon ska komma tillbaka & slagga här !:)



ja det var dagens bilder.
på ig innan dansen med skor jag inte använd sedan 6an . min nya halsduk och mössan liiite väl långt ner.
driver då på den stora men så blir det utan make-up, man driver .  sen ere på havrepuffarna & jordgubben som vi åt efter dansen, + lite av pizzan mamma just gjorde - den smälta osten + nått mer påden ? :S , & sist men inte minst min piercing i morse. man ser lite hur tejpen har suttit runt omkring.  hare bra puss !

Godmorgon alla sötnosar

Haalluu, sitter här med line & vi har båda varsina glas oboy & macka. vaknade nyss & jag har fått ta bort skyddet på min piercing, gör lite små ont när man tvättar den, svider liksom när det kommer in i "såret" ,
idag är det dans kvart över 2 och jag får köra lite halvdant eftersom min piercing gör ont när jag böjer mig fram.. eller alltså det är inte så bra att överdriva när den är så pass ny.

nu ska vi googlarunt & vi höres ! puss

Piercing klar

ja då var det färdigt, gjorde inte så speciellt ont. mest när hon tryckte ut nålen, inte in :)
jag var väldigt " duktig " sa hon som gjorde de, vissa hade tydligen svimmat , kräkts. gråtit m.m jag bara satt där & log & skrattade .. haha ..
har en " kompress " över nu, får ta bort den i morgon bitti tidigast.
det blev en rosa " diamat " sak , så det är helt okej :) längtar tills jag får ta bort den här jäkla lappen . ..
aja , idag fick jag en halsduk, mössa & vantar av kära mor :) + piercingen såklart !

Line sleepar här tonight , naajs. :) <3

ja som sagt fick jag en bild precis innan dom " plåstrade " om mig. tyvärr satt den något snätt .. haha men det råkade bli så när vi tog kort .. haha ser lite fult ut men blir nog bra med nya smycken & så .. hah e lite små röd & så oxå


såhär ser det ut just nu.. hahhaha !

min mössa, halsduk & vantarna . i den glada färgen vit.. haha

en lite konstig bild på mig med dessa grejor.. haha + att jag har mössan lite konstigt.. menmen ;)
puss <3

tävla om en fotografering !


klicka på länken här för att tävla !

härmar jossi, som i sin tur härmade sanna .. hahah

DAGENS KLÄDER: beige linne cubus , svarta shorts Ginatr.. Svarta tunna strumpbyxor + vit sjal hm
DAGENS ROLIGASTE: jag måste nog säga när macke frågade gurra om sex.. hahah + att höra om min Piercing såklart :)
DAGENS TRÅKIGASTE: hm.. dagen i helhet har varit rätt tråkigt faktiskt
DAGENS SKADA: mitt ben som ständigt gör ont
DAGENS MÅSTE HA: nya kläder - som troligen köps i morgon med moder :)
DAGENS LÅT: long way to go - cassie

ont ont ont i benet !

ja som rubriken säger, jag har haft ont i benet i några dagar nu . alltså inte i benet men .. hm.. höften typ. ska nog be min mamma masera mitt ben .. hahahah ! , det blir alltid bättre då (A) ..

svar till anonyma
- visst såklart jag tar kort imorron ! :)

&

jag ska göra det i skärholmen :), hos klippoteket som sagt ! :) där är det 14 års gräns med målsman. annars 18 år :)

i like to play




samma gamla bild igen. fast jag gjorde den lite mörkare bara. gud va jag skulle vilja ha nästan svarta ögon ! haha . tycker det är rätt ballt ! :$

Piercing

jaha där ser man på ;)

mamma ringde precis till klippoteket & beställde piercing tid. & gissa vad - tomorrow ! yes, är skit glad
allt surt som var i mig flög i väg på en hundradels sekund & jag bara ler :) !

vet inte vilket smycke jag får där, alltså om det är nått bling bling eller bara en sån där stång eller en ring. hoppas inte en ring..-.- menmen spelar ingen roll . tar ju & byter sen.

tack tack mamma <3 !

sega dagar ger segt humör

ja idag orkade jag inte vara med någon, för jag kännde mig bara inte på det humöret. ville bara hem & vara själv.
olyckligsvis hade mamma den stora datan, så jag fick ta min bärbara. kan inte göra allt jag gör på den stora på den här, har inga pogram här typ . som psh & sånt . tråk . man kan ju göra allt på datan så jag blir alltid smått irriterad när hon har den -.-
 jag har börjat tänka på julen redan, vet värkligen inte alls vad jag vill ha då ? -.- jag behöver mycket just nu, men inte då ? .. hm.. vet iallfall att min piercing ska bli som en julklapp. asså att de betalar . fast jag ska ta den långt innan jul.
ska önska mig smycken till piercingen tycker min mor. låter väl bra, men då måste jag ju veta exakt vilka jag vill ha, så jag inte får nått konstigt.


nu ska jag googla runt lite tills jag får den andra datan så jag kan fixa bilder låtar & sånt ! :) hejdå ! <3

halluu

sitter och små äter lite natur godis, mamma gav mig det som var kvar från helgen, tycker faktiskt att annanasen är helt okej !

ja, jag har väl inte så mycket mer att säga, på
dansen idag så hade vi vikarie, så vi mest lallade runt ist för att göra riktiga saker.. -.-
aja , helt okej, olivia tittade på, säkert skit tråkigt att kolla för det var inte så kul att köra heller.. , aja . jag har börjat tänka på om jag ska gå till någon sorts läkare & kolla upp mitt ben, får ju så jääkla ont när jag hoppar & sånt, känns som benent kommer gå av på ett ställe, och det har gjort ont exakt där i över en månad, så.. hm... kanske ska kolla upp det ! .


jaja, efter skolan idag gick jag josefine & linnea hem till olivia & åt mackor + oboy, sen drog line och vi gick till jossi.

hejdå puss









sitter i sängen med datorn i knät..

och har tagit lite fula DRIV ! bilder.. hhahaha men jag får väl vara modig nog att visa

hahha, asså jag tog en när jag lipade, en när jag gjorde en grimars & en till  men den här ser normalast ut.. även fast jag gör " pease " sak .. (A)


haha, vääääldigt ful ! men ajg har inget smink & är typ röd  & har lampan i ansiktet & .. ja jag har många förklaringar.. menmen .. haha jag bjuder på den !


HAHAHAHH ! - baaara för jag tyckgte jag såg ut som hon i den där skräck filmen på E ( kan inte stava till det så vågar inte försöka !

så, nå fick ni lite roligt från mig !

puss


brunt

jo som dom flesta redan sätt eller vet. så är jag brunhårig igen ... - ha ha ha ..
nej men det gick väl bra.

hade hemkunskap idag & det blev hamburgebröd. urs va gott det var att ha smör på dem ! mkt bättre än dom på donken & så .
 
men som vanligt badade jag och mamma efter skolan. men det blev mest bastu idag, eftersoom vi kände för det ist för att simma så mkt .
men dumt nog tänkte jag inte på att kloret kan bleka mitt hår. så vi behövde köpa färg efteråt . eftersom jag fick en väldigt ful brun färg efter simningen. så nu blir nog mitt hår lite mörkare än innan.. men dumt nog ere så lite färg i flaskan så det räckte inte till mitt underhår ( bara en liten del av det ) .. så vi fick knåda in det tilsammans med det andra håret som fått färg.. och nu får vi väl bara hoppas ! .. haha
nej nu ska vi äta mat. urk ! ... ses ! <3

shorty

halluu, glömde skriva att vi slutade 2 timmar tidigare idag! , sjukt skönt. jag & jossi var klara först med No uppgifterna konstigt nog, så vi sprang ifrån lektionen och var oändligt lyckliga. .. hah nej men det var sjukt skönt !

nu sitter jag & lyssnar på musik och en låt som spelats om och om igen är denna :

låt : Your Guardian Angel


gillar den när den är lugn. när den blir "hård" sen så blir den lite förstörd ..

just nu sitter jag & chattar med josefine & huangen. trevligt.
ska ta & läsa lite på DN & så nu för att vara lite bättre i morgon på Nutidkryssetttt !
vi ses ! pussar

Centruuum

Hallooo, sitter här med josefine :) vi + mamma var i centrum & köpte lite småsaker ;)

jag har precis ätit och nu har vi inte så mycket att göra . hihi...
imorron börjar jag kl halv 9 som alla andra i min skola, vi ska göra nuditskrysset.. haha :)

hårfärg !

nu ere så att alla säger till mig att jag ska bli brunhårig igen.. asså nästan alla.. förutom chris då .. men sanna, jossi . huang, malek sofie + många flera ! .. såå..
vad tycker DU ?


driiver bara liiiiite haha men aauh med lugg.. -.-dock sere väldigt.. grått ut men nej ! :P

haha asså fetaste fula brillorna men där skojade jag oxå lite.. hade tråkigt !

min lugg var något kort.. haha & här ser jag trött ut.. -.-

lite mörk.. hahah

och sist min klassiska - dezzi mun.. så ..

som ni ser är alla bilder tagna med webben.. & jag är inte så fin på nån.. men tänk HÅR inte face.. !

tjotjo <3

Bad

halluu. igår sov jag hos jossi :) vi hade skiiit kul när vi skulle sova för vi kom på massa privata saker.. haha .. aja gick hem vid 12 där ifrån. har tagit ett skönt bad & är lite små hungrig nu eftersom jag inte åt någon riktig middag.
i morron ere skooolaan som för de flesta människorna .. haha

ses !  <3

sådäääär !

inte den finaste precis. gillar inte den bruna färgen.. men just nu får det räcka. fixade en header med maaassoor av bilder. men den blev bara kladdig.. så just nu ere en bild på typ .. hösten.. haah nej men löv & träd , + mitt öga utan smink... + mitt namn såklart :)

har några till liknande som ni ska få välja mellan. vilken ska jag ha ?

måste ta lite höst kort så kan jag göra en ny header. men just nu som sagt. så ere här okej !

såå.. vilken ska jag ha just nu av dessa ?

   
( man kan klicka på dem, för den som inte redan fattat de.. hih )

nå ? den jag har eller någon av dessa ?

Design

hallå alla sötnosar ! , har funderat på hur jag ska fixa min design lite höstigare. och det blir väl något vanligt .. så det är det jag ska ägna min söndag åt. - design !
tjohoo ha en bra dag ! <3

ännu en hes dag i mitt liv

hes hes hes, nu ere inte det minsta kul längre !
alla härmar mig & vill visa sina kompisar, macke skrek hejdå efter en förhoppning att jag skulle svara så han kunde visa sin vän min underbart vackra röst.... nej ush alla springer runt & säger antingen _* KAN DU PRATAAA? eller nått* med nån konstig ton med blandning av viskning & skrik ..-.-
nej ush !
iaf, kom hem vid halv 4 efter skolans tråkigaste och längsta dag. slutade lite tidigare idag,typ 15 över . * jippi... * aja
ska äta något snart, tror det blir ravioli. det är gott .. haha :)
chattade nyss med min Matte lärare Olle på facebook... känns konstigt att skriva till lärare.. men han började med att fråga om jag skulle plugga till nästa " test " jag sa kanske.. vill ju inte lova något.
men han sa iallfall att jag är rätt smart så man borde kunna ha högre krav på mig, från den meningen finns det bara en sak han menar - PLUGGA ! aja.. iallafall så tyckte han att jag kunde vara " cool & duktig " jag sa att jag inte vill vara cool men då sa han bara - JOHO ! .. lärare nu för tiden.. finns så mkt mer att tänka på än att vilja vara cool. han vet ju inte hur jag har det, han vet bara hur jag är när jag sitter där med sanna & " räknar "...
nääej du bloggen ! nu skriiiiker min mage på mat !  så vi ses !
 juste, i morgon ska sötnosen Rebecca sova här :)


gammal bild från när jag var brunhårig. dock lite dålig kvalite & inte så fin. menmen !:)

Gympa Dans dans

tänkte lägga in ett video inlägg senare i veckan någon gång. filmade lite idag men har inte hunnit / orkat lägga in på datan än. men vi får se.. det kanske ploppar upp en film snart ! :)
idag var det gympa i skolan, men jag är ju heeeelt förstörd i halsen + att jag har ansträngnings astma & jag varit sjuk rätt länge nu, så jag fick inte springa för mor min, så vi gick istället. sen hade vi dans på slutet av dagen & efterskolan. då va vi ju innomhus & sprang inte så då fick jag vara med så gott jag kunde :)
dagen efterskolan tillbringades med jossi :) puss på er !

RSS 2.0