2 glassar på en dag.

Haaallluuu, just nu sitter jag & Liia vid datan :), idag har vi varit med både line & johan , först åkte vi till centrum med line sen stack hon hem & åt & då kom johan & jag åt en glass både med line & johan. olivia åt bara en för hon är mycket nyttigare än mig...-.- suck . menmen så äre när man gillar glass (A) ! hahaha nu sitter jag & lia och skrattar som fan & nu låtsas gråter hon...? hahah  :)
jaja what ever.
sitter och chattar med Jossi som nyss kom hem från italien ! :) frida kom oxå nyss hem från Frankrike :) & lilla Liia från Spanien igår :) haha såå jag känner mig lite .. svensk av mig (A) hah :)
i morron har jag lovat att vara med Fripps & ssans. såååå... jag får väl hålla det..
ska kolla på jossis bilder from italia sooon . :) intressant intressant där va ;)
hahah förlåt för min konstiga .. ja vad ska man säga? skriv sättet ? nej men haha jag sitter och skrattar åt ingenting såå förlåt :)

här haru något att läsa kim ! :)
 

Godmorgon & gissa !

 


Snyggingarnas namn & vinnaren.

Vinnaren är dåååå 




Channing Tatum,
från tex filmerna. Step Up & She´s the man!
grattis sötnosen !


2an


Chad Michael Murray är med i tex a cinderella story & One tree hill


3an



Justin Timberlake med tex låtarna Sexy back & my love



och sist men inte minst

4an



David Beckham , fotbollspelare





 
jag blev faktiskt chockad när jag såg bilden på Timberlake - men visst han är rätt ung på bilden. men ändå !

om jag ska vara ärlig så tyckte jag om vinnaren mest. och det värkade det som alla andra oxå gjorde :)


Bästa vän & tillfixad tröjja.

Haalluuu, nu är klockan över 9 och jag sitter & chattar med Bästa vän & några flera.
jag har faktiskt sytt idag !!!!, ni som känner mig vet hur sjukt dålig jag är på att " sy " men jag har bästemt mig att jag ska bli bättre och har sytt in ett par jeans för nån vecka sen & idag sydde jag på min pjamas tröjja.
resultatet är absolut inget finfint . men det är bra för att vara jag så jag är väl lite små stolt :)
 

Bilder !

just nu är jag med Line, vi var hos henne nyss & tog lite kort för att uppdatera lite på bloggen typ (A) .. haha :)
så här är några


    

Rösta, Bada &

Godmorgon bloggen !  jag vaknade nyss och just nu sitter jag & äter / bloggar. ¨* Glöm inte att rösta på "snyggingmagarna" ! namnen och vinnaren kommer senare idag ! *

idag så vet jag inte riktigt vad som händer, antingen ska jag vara med någon kompis, eller kanske åka till kusinen & bada ? jag vet inte, fick sån lust att bada för det var så länge sen. Och dom kom ju nyss hem från Bulgarien eller var dom nu var. ! * aviiiis *!  men men, man kan inte alltid få allt man vill precis.


LIKA ?

asså, är jag den ända som tycker / märkt att Natacha & Kenza är gryyyyyymmmt lika ? eller har jag bara fel ?
kolla lixom ? dom är så sjukt söta bådatvå oxå ! jag blir så avundsjuk!
vet att man inet får kopiera bilder . men kunde inte låta bli ! förlåt



ser ni inte ?
http://www.kenzas.se/     &    http://peyre.blogspot.com/

vad tycks ?

glöm inte att rösta på inlägget under oxå ! puss

maaagaar !



namnen på snyggingarna kommer efter röstningen.
röstaröstaröösta ! :)


Angelica & felix

jaha, idag har inte så mycket hänt för mig. var lite med bardomsvännerna angelica & felix :)
vi gjorde väl inget speciellt? kollade massa youtube filmer & hoppade studsmatta ( jag  & felix när angelica gick hem ) .
´vad har ni gjort ? :)

lyssna :)

den här videon lyssnar jag på helatiden ! den är bara skön enligt mig. låten är med i 50 first date eller va den nu heter. & en till film som jag inte kommer ihåg namnet på.

22 juni

haaj, sitter här med line " Linez .blogg.se "  vi väntar på angelica som snart ska komma hit, vet inte vad vi hittar på förnått kul.
kanske tar några fina bilder?
aja hursomhelst så skriver jag kanske ikväll :)


trååkmåns.

har inget att skriva, så slänger bara in ett hej & lite bilder.
 



Bilden


hårfärg

föresten. nu orkar jag inte bry mig om vad alla säger. JAG SKA FÄRGA HÅRET BRUNT ! jag orkar inte vara blond.. och föresten är jag inte det just nu för dt är typ råttfärgat ! haha skit fult men skulle färga typ slingor & så . så blev det jätte fult & aah varken ask blond eller Honungs blond var fint. så min kära mor har äntligen sagt att det är okej att jag färgar brunt. för just nu måste jag det haha ! ser förjävligt ut så som det är nu. sååå jag varnar er bara, dezzi är inte blond längre.

smink

jo visst kan jag säga hur jag sminkar mig och så ! :),

asså på sommaren har jag bara mascara på mig, och då har jag massa olika. eftersom jag inte orkar gå & köpa en ny. så jag har typ 3-4 olika och det är inga värstings märken eller bra saker. men det funkar för mig.
det är inge speciellt märke som jag kollar in på , jag köper vad jag får lust med att köpa helt enkelt. och när det gäller mascaror så brukar min snälla lilla mamma köpa till mig i överaskning. så jag köper sällan sånt själv.
nått jag också använder på sommarn ibland är ju såklart hederlig läppglans, alltid bra att ha när man typ känner sig osminkad enligt mig. glänsa lite extra lixom.

sen kan det oxå hända att man tar nått puder eller blucher på kinderna , & det köper jag oftast på H&M.

min smink låda är alltså billig & halv fin. men helt okej till vardagen !

ddezzis

hallo, kom hem igår från kalmar. var jätte kul och så, men fick nog lite hem längtan så jag åkte hem . dock så har mamma inte kommit hem från Kicki än, så jag & mormor bor ensama för tillfället. mamma kommer i morron tror jag.
just nu är jag med´Sanna & jag känner att jag är väldigt törstig. - så ska nog ta nått att dricka . jaja, idag har varit en regnig & åskig dag. så jag satt hemma. i morron blir det nog Centrum med sanna. eftersom hon ska på nån dans sak & jag ska köpa nått. orkar inte skriva mera.

kram

dezzi & sanna i mycket lägre ålder.

syster

i morron åker jag ner till syster, vet inte när jag kommer tillbaka. men tidigast måndag tror jag?, iaf. dt  tar typ ca 6 timmar att åka dit, men dt är värt dt.
får se om jag orkar / hinner skriva nån blogg när jag är där. c yah !
puss

sooovaa!

ja, inatt var första gången jag sova hemma - (SJÄLV) . " asså under sommarlovet (A) "

skolavsluntinen - Sanna
den 6 - sanna & frida här
den 7 - cissi
den 8 - sanna sov här.
sen dåra inatt sov jag helt själv ! :)
rätt skönt faktiskt, dt är så varmt i mitt rum när man är många (A) haha
sanna & frida kommer väl snart hit. sanna tvingade oss att göra nått innan jag & frida åker (A) haha
frida åker typ i morron & jag i övermorron (A) :)
frida till - Frankrike ;)
& jag till kalmar som sagt :)
skriver kanske i kväll !
puss


/ förra sommaren med line & co,  ( i cassis pool härå ) §

centrum

Igår kväll vid 8 tiden kom sanna hem till mig & vi satt väl vid datorn & skrattade ett tag, sen så gick vi & kollade på tv vid 1 ? halv ett ? nja , nått där imellan iaf. fanns inget roligt att titta på, så efter ett tag så somnade vi väl antar jag ! :) , ¨så i morse vaknade vi väl vid 9 ? haha . ( igår lyxades jag sova till 11 faktiskt ! Bra jobbat dezzi ! haha ) iaf. vi åt frukost & såå. sen skulle jag& mamma till centrum & sanna åkte hem. mamma skulle köpa åksjuks tabletter till mig ( men dt fanns inte så jag fick ta nån sorts åksjukstuggumin ? ) haha blir säkert bra ;). " ska ju åka till kalmar på torsdag, där syster bor :) " . så jag ska typ åka nån turist buss sak dit & jag är åksjuk (A) .. jag köpte en film oxå som typ hette nått accepted eller nått ? :S rätt rolig faktiskt ! :), dt handlade om nån skola som inte fanns på riktigt. utan att typ några ungdommar skojjade ihop dt .. :S haha låter cp men den var skit bra ;)

nu ska jag nog gå & äta för jag är hungrig !  harebra

palla

skaffa ett liv - cezan. både du & jag vet att inget av dt där är sant.

skolavslutning


talangjakten

idag så hade vi talangjakt & dt gick åt skogen. allt sket sig & alla gjorde fel lite här & där. efter skolan ( som slutade vid 10 i 1 ) så gick jag sanna & frida till mig & skulle sola lite till i morron, men vi han inte ligga så länge tills lollo & sofie ville ha med oss & bada, så vi sa väl okej sen & träffade dom på busshållplatsen, sen gick vi tsm till " trehörningen " .. hah som alltid. men som sagt- så nära & skönt att sola där, men vatten är inte så jätte nice. menmen. vi badade en gång & solade lite. sen gick frida, sen gick jag sanna lollo & sofie med, fast sanna gick hem & vi andra gick till mig. väl hos mig så behövde sofie åka ganska snabbt. & lollo åkte nyss. vi hade dt lite kul framför tv:n & datorn. !
föresten så blev jag jätte chokad idag, trodde värkligen inte att jag skulle komma in i danslinjen på saras. visst dt är jätte lätt & lite tråkigt hos sara. men asså jag var sjuk & gjorde jätte mycket fel på intagningen. men jag kom in. tilloch med i a2! , så jag fick hoppa över a1, dt fick jossan & sanna också, sen vet jag inte hur det gick gör dom andra. men dt ska bli lite kul iaf ! :)

skolavslutning i morron, rätt skönt faktiskt. får se vad vi hittar på sen då ?!.

puss

Soooola-

jo som ni kanske redan läst kom jag hem från klassresan idag, jag skrev ju rätt " mkt" om den här nedan, iaf så beslöt jag mig för att lägga mig på studsmattan i solen. & jag blev sugen på att lyssna på radio. eftersom då slipper man byta låt & sånt , så jag tog min mobil & la mig på studsmattan. jag låg där ett tag & sen öppnade jag ögonen & märkte att kl va typ halv 3, då hade jag legat en halvtimma. och jag måste ha sovit lite eftersom dt känndes som nån minut bara. sen så när jag tittade igen så hade jag fått skugga på benen & kl var typ 20 i 4, & jag började undra varför mamma inte kommit hem ännu. ( hon slutar halv 3 & mormor fyller år idag så hon skulle typ fixa tårta ) Så jag låg lite till, till typ 20 över 4. & då gick jag in & frågade mormor varför mamma inte kommit än, & då visade dt sig att jag sovit i typ 1 timma eller mer & att mamma hade kommit hem & valt att inte väcka mig ! jag blir värkligen chockad så som hon älskar att störa mig när jag sover !
så jag gick in & märkte att jag blivit rätt bränd i ansiktet. iaf ganska röd. men övrigt har jag blivit väldigt mkt brunare / lite rödare. & fult nog så hade jag solat i ett par rätt stora trosor, eftersom jag har knyt bikini så är den väldigt smal på kanten, & dom här var typ vanliga, så nu har jag 2 olika brännor - inte snyggt. men det försvinner väl förhoppningsvis snart !
ska kanske ut i solen igen, men just nu är dt skugga på studsmattan & mitt face måste vila lite. vill inte få för mkt röd / brun färg så dt blir fult

klassresansraseri!

okej , då kör vi.
Måndag.-
vi skulle sammlas 10 i 11 på måndagmorronen. vi sammlades & gick sen iväg till busshållplattsen. vi väntade & väntade, men bussen kom aldirg- den var inställd. så våra kära lärare fick skjussa oss fram & tillbaka. medan några fortfarande stod & väntade på bussen. som inte kom alls ! båda bussarna var typ inställda & nästa buss som gick dit gick kl halv 4 typ ! - URK!
iaf, så åkte jag sanna matilda frida & linnea med Tommies bil, dt gick bra & vi gick till tältplatsen & satte upp vårat tält. efter det gick vi & badade & så & typ åt lunch, sen skulle vår klass göra lite " lekar " tyckte våra lärare, så dt slutade med att dt blev brändboll eller vad dt heter (A) ... iaf så spelade vi itne så länge. jag pratade med Elin - ( lärare ) ett tag eftersom några där borta var skit sura på mig &typ ville misshanlda mig för jag tydligen hade " kallat deras syster för Neger " ?, men jag fattade ingenting eftersom jag inet varit där på typ 40 minuter. iaf så försökte våra lärare prata med dom & säga att dt inte var så osv.,.. men dom gav sig inte, lite senare gick vi till vårat tält ställe & efter ett tag där så kom dom dit igen & ville prata med mig & emma . som tydligen också hade sagt något nu .!? vi fattade ingenting & bara satt kvar & våra lärare pratade med dom. Nu var Elin riktigt sur & stod & skrek åt dom att gå, men dom bara kaxade emot & sa att dom inte skulle flytta deras fötter därifrån & att vi inte skulle överleva natten.hha... iaf efter ett tag så fick fredrik ringa polisen för att dom inte gav sig & typ ringderunt till sina vänner för att dom skulle misshandla mig & emma - & tydlligen " döda helaklassen " , dom gick efter ett tag & sen så kom en typ " säkerhetsvakt med sin säkerhets ( hund ) typ " hah, jo så han sa att han typ kunde vara här vid kvällen & kolla & så .
iaf, gick vi & grillade & badade & så, sen gick vi till tälten & va där, alla va typ uppe helanatten. eller inte hela men typ gick & la sig vid 3 tror jag. men inte jag haha för jag tältar ju typ aldrig & jag älskade värkligen min sovsäck just då för dt var så kallt. så jag låg i den i typ 2 timmar. så  jag råkade sommna typ kl 2 för jag inte täkte på dt. jag bara sommnade hahah . men sen vaknade jag vid 4. & sen vaknade alla i mitt tält kl halv 6. då gick vi runt & förstörde allas tält & kastade kottar (A) ... haha älskar att vara lite jobbig (A) . iaf så fick vi ner Becca & lollos tält. huangs & fribergs tält. & tärnan & freddes tält. huhuh (AA) .
sen så gjorde vi inget speciellt idag.
kom hem vid 11 tiden typ,
              

1, tälten. ser otroligt tråkigt ut .. haha
2, vårat tält & de vuxnas stolar .
3 kl typ kvart i 6 på morronen,
4 mig på morronen i tältet huhu !
5 Line nyvaken & söt !
6 Huang försöker leka  lite i solen med sina finfina kläder.. hah
7jag & sanna bjuder på den - busshållplattsen hem
8 jag i mormors stora tröjja ! (A)
9sanna sötnus !
10 . huhu frippsan din lilla tuppsötnöt  ;)


varmt!

idag kommer Cezan hit, ( tjoho (AA) ) .
vet inte vad vi ska göra, bada kanske ? känner för dt, dt är så grymmmmt varmt nu förtiden . hoppas dt är lika bra väder i morron på klassresan! .
ska packa till den också ! .
nääe nu kommer väl cissi snart så måste sluta.
puss !

RSS 2.0