lugg..

image96

image97


ni som inte sätt mig i lugg, så här kan det se ut, dock så är inte luggen så tillfixad. mest genom kammad. så den hänger lite halvfult sådär. men det funkar iaf, jag vet inte hur länge jag har haft lugg. men det är väl mer än en månad iaf  ? jo dt måste det vara, mkt mera ? hahah jag vet inte men som sagt så gillar jag den inte så värst mkt & deen är ofta kammad åt sidan eller uppsatt.

30/4

valborg. blir hemma för mig iår faktiskt.. haha mamma är trött på att jag aldrig passar tider. så kom jag inte hem till maten igår så jag fick straff genom att vara hemma idag. hah nja jag klarar dt inte så bra.. är skit förbannad på henne & är almännt sur på allt för de. såå sorry alla som jag är lite hård mot idag ! ta inte åt er.

28/4

jaah idag hände väl inget speciellt. var rätt trött & orkade inte så mkt efterskolan så jag gick hem själv & typ softade lite. duchade & åt glass (A) dricker te just nu & chattar med några folk. måste också påminna alla om att jag är pank på mobilen så om jag inte svarar på sms så är dt därför. jag dissar inte ! haha


föresten så fyller min idol år idag (A)
27 år haha grattis!


kkram

27/4

hejhej igen, idag har jag varit lite med cissi. för hon sov hos mig igår till idag. hiih mysmys. skit kul igår att vi blev jagade av nån galen tant men men . hon hade druktigt så dt var antagligen det för hon stank sprit som fan.
idag va jag som sagt lite med henne sen va jag med challe. sen gick vi till angelica & sen gick jag & challe till vikingaparken :) då kom jossi & challe drog hem till kompis & jag  & jossi mötte liia & gick till dansen, dansade & fick skjuss hem av olivia (A) TACK ! :) inget mer har hänt förutom att jag äter glass nu (AA) :)

puss

Bruun

haha, här är då lite bilder på min bruuna tid. dock ser jag lite barnsligt ful ut ! men jag gick faktiskt i 5an på bilderna. hahah skratta mkt föör dt gör jag :)
image94





24/4

image93

haha ?

asså påtala om mina bilder på mig med skolkläderna.  hah visst jag är värkligen inte nöjd med min kropp. men hur kan man säga att jag ser ut som 25 ? & att jag ser anorextisk ut ? dt kan jag inte påstå ? hahahh !
så därför sätter jag upp 2 bilder som ja tog idag.  inte fan kan man tro att jag är 25 ? jag är fan 160 ? jippi ,.
man kan ju knappast tro att jag är 11 år äldre än jag är . jag är 14 ? hallåååå ? :)

image91  image92



hah ? ja komentera gärna det också. ser jag ut som 25 ? :S neej ! såå jag skrattar åt dig & du får dissen av mig

23/4

hejhej idag har jag varit hos PB med Huang friberg & Micho :) hoppat studsmatta :) annars har jag inte gjort så mycket. jag hade skiit ont i foten för jag hade skavsår så jag gick hem barfota.. så jag måste iaf tvätta fötterna ikväll ! haha :)  skriver mer sen

22/4

heejjsan. orkar inte skriva så mycket. men idag så var jag väl hemma mest. har dansat & så .sen så gick jag ut med olivia & jossi ett tag & vi satt i vikingaparken & pratade. sen så träffade vi några som gick i vår skola i 3an hahaha han kände igen oss men kom inte ihåg våra namn. den andra killen ville inte prata med oss för han lekte med sin lillasyster hahha :) annars har jag inte så mycket att berätta.


kram


skolavslutning

hahah ! jag hittade min gammla skolavslutningskläder. & dt är inte kul ! jag satt på mig dom & vissa va fortfarande  lite stoora kan man säga hahah , jätte fula men jag tog kort på dom & ni får ursäkta min fula kropp på bilderna . men dt ser helt cp ut :s haha här är iaf 4, 5 & 6ans skolavslutningskläder ! hha komentera gärna !


image88  image89 image90
4an                                                         5an                                                   6an



hahah ! ffyyfaan ! :)

20/4

jahaau. idag så vaknade jag & sanna hemma hos mig vid typ 10 tiden hahah .. så vi satt vid datan, hjälpte mamma med att ställa ut möblerna på tomten ( asså sånna som ska vara ute (A) ) & typ fixade oss. sen drog vi till IP igen & spelade fotboll med huang. då var Z & molle där . [ jag tycker att foboll känns så sommrigt så jag kan inte låta bli (A) föresten spelade jag fotboll för inte så jätte länge sen (AA) ] haha aja sen gick jag huang & sanna till sanna & åt glass.. pääronslitt för  mig (A) & vi hoppade lite studsmatta. sen gick vi tillbaka till IP & spelade lite. sen kom erka & maaurer & va lite smått med oss sen skulle dom spela match där så vi kollade på halva sen drog jag & sanna till dansen, jag orkade inte kolla på sannas dans för jag har gjort det 1000 gr typ hah så jag satt i typ " hallen  " så såg jag emme så jag började skriva sms till henne om att jag såg henne & hon & hennes vänner blev typ skit irriterade för dom inte visste var jag var så dom började leta. efter ett tag gick jag ut ur rummet & vinkade då skrattade vi lite & sen drog dom. sen började min dans & jag kom nyss hem ifrån den. fick åka hem med jossi så jag slapp gå (AA) TAACK :). nu sitter jag & äter & fick typ nån bulle :) hih laangar lite bilder från idaau :)

          

föörlååt men dom här bilderna skriiiker SOOMMMMAR ! för mig (AA) idag var den mest sköna dagen på lääänge !

ddezzis

fotboll

jo igår den 19 så gick jag & sanna ner till stuvsta ip & typ snackade & spelade fotboll med några. vi va där typ till 15 över 8 sen så gick jag sofia paula & sanna till coop & köpte glass & chips hah (A) sen satt vi där typ i en timma hahaha sen gick vi ut & träffade molle & zeta haha vi gick typ runt vid kvarnberga. & sen typ va vi i kvarnbergsskogen hah & typ såg inte vart vi gick för det hade blivit så mörkt hahh . sen typ va vi på dagiset & i vikingaparken. sen så blev vli typ jagade av några thailändare som typ va sjukt läskiga (A) skit konstiga meen dt var för att molle & zeta öppnade deras dörr till deras lägen het sak .. asså dom hade typ en mötes lokal längst ner i höghusen vid vikingaparken.. så vi sprang som fan & garva & en kärring typ skrek efter oss & så.. sen typ kom en bil &  vi blev skit rädda & sprang in på närmaste tomt & gömde oss. då stannade bilen precis där vi va & titta på oss. vi blev skiit rädda.. men märkte sen att vi hade gått in på deras tomt..:$ , haha så vi typ bah .. oj hah sorry.. & så fick sofia be om ursäkt för att vi gjort som vi gjorde (A) sen så satt vi typ på kvarnbergaskolans bänkar  igen & typ snackade & jag & sanna typ dampade lite hahah :) hmm.. vad hände mer.. vet inte me jag & sanna gick hem typ vid 11 tiden & satte oss vid datan & typ stängde den vid 1 då gick vi in till mitt rum & kollade på tv ett litet tag. fanns inget att se på så vi släckte vid 2 . ;) såååe här kommer lite fuuule bilder från fotbollen :)

image61image62image64image63

19/4

hiihi igår orkar jag inte skriva så mycket om . fast jag & sanna va med PB & huang, hah vi spelade footbooll på Huangs tomt & då var Emil & Klara med (A) Eller stavar hon Clara ? aja dom va iaf med :) & Huang & Emil hade väl lite syskonkärlek då & då haha . & innan vi spela fotboll så va vi hos sanna & hoppade studsmatta, sen vid 9 tiden gick vi & köpte glass på Loffes. :) Huang bjööd (A) men jag ska väl betala tillbaka tycker jag. för att köpa glass till 4 perrsss e lite för snällt (A)  haha :) seen typ gick jag & sanna Hem & typ satt vid datan & så. idag så typ va jag mamma & sanna i cetrum & jag behövde ett nytt linne som inte fick vara SVART ! så jag fick ett typ mörkgrönt & så köpte mamma ett par skor som jag skulle kunna ha lite då & då bara för skojjskull. dom var väl okej :) funkar & är rätt sköna. lägger upp bilder på dom här under. annars har jag haft dans idag & vi fick våra platser. & tyvärr ska jag stå längst fram på typ den svåra delen .. enligt mig haha menmen dt går nog bra :)

image56 image57image58
den där färgen var Linnet.



såååuu dt var dagens inköp & händelser

puss

ddezzis




18/4

heeelluu :), har inte tid att skriva så mycket just nu för jag & sanna ska hem till henne . så jag langar lite ruuliga bilder från idag :)

        

ddezzis


17/4

heeelluu :), idag så har jag inte gjort något alls faktiskt :) var i skolan slutade kl 2, va kvar lite & dansa på senen & så . sen gick jag hem .har typ legat ute & solat på tomten. :) dt var itne så jätte kallt men lite blåsigt. så jag låg i bh & trosor utan att dö :) bra tecken :)  hihi sen så åt jag lite & tittade på tv. & nyss så badade jag i mitt badkar :) hihiih vet inte vad som händer ikväll. moster & mamma kommer hem från stan snart tror jag :) & min mamma har fixat lite av sina tänder nu :) ska se hur dt ser ut :) kanske skriver sen kram
ddezzis


16/7

Dagens bild, orkar inte skriva nått. har inte hänt nått precis. så jag langar upp en driv bild på mig & ssans :)

image48 

såhär fin kan man vara när man langar en söt pose, måste bara säga att vi är ute & går & dt blåser & vi är ändå såå söta hahahh ! (aa)


ddezzis


15/4

orkar inte skriva något idag. så jag langar upp en lite ruulig bild på mig som jossi tog igår. hhaha i trappan när vi skulle ut på "promenad " enligt våran lärare. hahah :)
jag

sommaaar !

hittade den här bilden på en av mina hundar, taget på våran tomt i sommras. ÅÅÅH VAD JAG VILL HA SOMMAR !

image46





ddezzis

14/4

tjjuu, idag är det måndag & vi började kvart över nio. intressant jo jag vet :) menmen, vi slutade typ 15 i 4 idag, då gick jag, sanna & frida hem till mig & dansade. vi måste ju öva öva öva till skol-saken . haha :)
& jag har ätit & vi har snackat & blabla nu måste jag dansa lite mera tror jag. så vi höres kära blogg.



hahahh ! förlååt men måste bara langa lite skryyt med att jag är brunast (A) här är en bild på sanna mig & frida från i lördags hahha :) fick klippa ihop bilden lite för vi stod så långt ifrån varan haha !
image45


hahha tyvärr så råkade den där bh saken följa med på bilden på både mig & frida. men så äre (A) hahahah !


puss ddezzis

11/4

jaha jo idag ere egentligen den 12. men jag han inte skriva igår så jag skriver nu istället. okej

skolan som vanligt. sen hade jag dans, efter dansen gick jag Sanna & Frida hem till mig & övade på dansen som vi ska visa upp i skolan haha. sen så åkte vi till centrum, för frida skulle ha dans. då träffade jag & sanna Rallo. han va faktiskt mer normal än va jag trodde ! hah ta inte illa upp ! :), så vi satt lite i nån park & snackade, sanna skulle putta mig. men rammlade själv så jag kom på henne. så nu säger hon att hon har jätte ont i sin hand. hahha så synd om henne då :) . hon får skylla sig själv som äns kom på idén att " putta "  ? haha . jaja. sen så typ träffade vi frida igen & fick åka med henne & hennes mamma hem till henne. var där ett tag. sen gick vi till stuvsta & köpte mat. haha ssen gick vi hem till sanna & lagade maten HELT SJÄÄLVA!  haha dt blev lövbiff, kroketer & sallad typ :) rätt  nöjd med resultaten faktiskt! :) hah sen typ gick vi till utsälje & kollade på film med Fridas kompisar. eller hon kände typ 1 av dom & dom andra 2 va hans vänner. vi kollade på nån " skräck film " eller asså dt var nått med nån familj som typ behövde stanna i öknen för att bilen gick sönder & så blev typ alla dödade & så blablabla, sen typ gick vi hem vid 11 tiden eller nått, dom följde oss en bit sen ttyp hämtade sannas mamma oss.  sen typ satt vi vid datan och så snackade vi & sen vet jag inte riktigt när vi somnade. sen idag då den 12 så typ hade vi dans & så ska jag laga maten & massa så .sen ska sanna sova här också, men hon är inte här än hon kommer nån gång eftermiddagen.
ddezzis


10/4

Hejsan :) idag var jag tillbaka i skolan . det var väl okej . haha en vanlig skoldag typ. vi slutade typ vid 2 & då gick jag & jossi samma väg så jag fråga om hon skulle hänga med hem till mig . & så blev de. vi satt vid datan & ggjorde lite roliga filmer med mobilen (A) haha hihi så vi hoppade studsmatta & massa sånt :) sen typ gick hon & jag satt vid datan ett tag & sen så gick jag ut & träffade Philip. snackade lite sen gick  jag hem. så nu sitter jag vid datan igen , ska typ titta på tv snart tror jag :) & ta nått att äta e skit hungrig hih :)



ddezzis

image44

okej 4 inlägget idag ! ...-.-

som jag sa. & typ lovade för mig själv. så skulle jag skriva på kvällen. itne så mkt att berätta om. ttyp tittat på tv. försökt att dansa lite men det GÅÅR INTE när man är sjuk. kanske ska till skolan i morron :) vi får se hure blir med det. jag ska iaf sånnafall till skolsköterskan & kolla upp varför jag får så svårt att andas ibland & så haha (A) jaja. jag typ gick mellan datan & tv 100 gånger & så, är typ lite förkyld nu bara . men det får jag klara mig med :)
just nu sitter jag & lyssnar på Mika - happy ending . typ hah just nu skriker dom hela texten . intressant jag vet (A) men jag försöker bara roa er lite med mitt tragiskt roligaliv ! haha jippi, ääjjs måste lägga ner innan jag gör bort mig för mycket.
puss & kram ddezzis

tycker bara att den är lite småskön att lyssna på.


urrsääkta !

ni får värkligen ursäkta min osmakliga blogg design. men jag försöker komma på något kul & måste ha nått undertiden. så just nu har jag det enklaste enklaste ! & dt är inte så värst fint. men men sorry ! ska försöka bättre på med nått som är rätt okej ! kram ddezzis

9/4

jo nu ere så här att jag faktiskt skrev ett inläggigår. men det värkar inte ha funkat :S då nja. igår låg jag hemma framför tv:n & lite datan... hade trist. drack skit äckligt te ! men aa, & idag så händer väl samma sak.. missar dansen i skolan idag :/ men så ere. kanske skriver nått kul i kväll. för just nu mår jag inte så jätte bra, puss på er !
ddezzis

7/4

hhejs söötnosar ! :)  idag så vare skoola dåra.  killarna hade dragit till Chicago i lördags så vi hade bara 2 killar i klassen. ( fredde & poontus för dom spelar inte i huddinge hockey ) lycka till i usa killar :), jaja iaf så det va rätt lungt & skönt faktiskt. på NO:n skulle vi kolla något med rökning så våran lärare äldade upp en cigg & vi fick se hur mkt rök & kära det var i en . haha äckligt fan att se sådär det såg ut som mat olja :S ush! sen på musiken skulle vi sjunga helt själva för läraren ! haha skit pinsamt men det funkade. jag sög men jag vågade iallfall hah ! sen så följde Cezan & ssans med mig hem & vi gjorde inte så mycket. sen så har jag typ Badat i mitt älskade mini badkar (A) haha & sen typ håller jag på & äta glass & te för jag har SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ont i halsen .. :/ fan asså hah a
pusspuss ddezzis


6/4

okej, idag så hade jag dans & dt var väl trist som vanligt. eller det är okej men vi gör ju sammsak helatiden för att vi s´nart ska ha "uppvisning " haha . fick reda på kläderna vi skulle ha - USH ! haha aja, hade dans igår med Fast med Anna- fick ont i tån efter ett tag & behövde sitta & kolla på (A) haha min hud hade sprukigt haha skit oont ju (A) men aja. jag lollo jossi & lia kollade på film igår hade det lite mysigt och så .. ananrs har inte så mycket hänt. filmat lite :) pusspuss ddezzis

4/4

orkar inte skriva om allt. jag skrev massor om idag. sen råkade jag klicka på nått så allt raderades. så nu e jag sur ! hejdå dezzis


3/4

Jaha, idag då .. jag Liia Line & jossi gick hem till mig & åt våfflor. för ingen av oss hade fått det på våååååuuffel dagen ! så vi åt dt tillsammans. vi filmade även lite på våran film.. *mawhaha vi är så roliga.. * naat ! men aja skit kul & mkt garv iaf (:, sen så typ fixade vi lite med filmen. typ hoppade lite studsmatta & seen skulle Line gå. sen va lia & jossi här till halv 9 typ , sen drog dom också. & jag har väl inte gjort så mkt. plattat mammas hår nyss, inte så värst mkt mera har hänt :) sees i morron puss
ddezzis

2/4

jaha, idag då, hmm.. var i skolan & sista lektionen var dans, sen gick jag Fripps Line liia & jossi till Ica, köte en munk & en läsk (A) kände mig lite tjock efteråt men jag saknade smaken av munkar :) sen så gick lia & jossi till lia. & jag & line & frida fortsatte gå , då mötte vi Danek & Veronica. vi snackade lite sen gick dom & line hem. jag & Frida fortsatte hem till mig. vi tog upp min lilla studsmatta & hoppade lite, skit länge sen så det var skönt :)  sen så satt vi vid datan lite, & kom på lite på våran 70 tals dans som vi ska visaupp den 7 maj i kvarnberga :) hahaha
inte så mkt mer har hänt. åt nyss frida gick nyss & så :)
puss ddezzis

1/4

Ja nu va jag ju rätt sur pågrund av att blogg inte funkade dom 2 senaste dagarna .. grr. men nu funkar det & jag har inte så mkt att skriva, igår var Frida (het-jag-vet @ ) http://www.ffripps.blogg.se/   & Line (Liines @ ) http://www.liinees.blogg.se hemma hos mig. vi typ mest pratade& titta på bilder & sånt , sen idag så har jag varit hemma & varit ute på tomten tills nu :) skit skönt gick runt i korta shorts & linne, jätte skönt & så :) så nu har jag fixat lite på våran trädgård. & kommer det snö nu igen som många säger så DÖR JAG ! fyyfan harar pissväder jag lever för solsolsol!

inte så mycket mer att tillägga. puss ddezzis

RSS 2.0