29/3

Här är då en bild på min Syster (:


image21 image22

29/3

jaha, idag då .. vaknade kl 11. åt lite frukost jagh & sanna sen så satte vi oss vid datan & jag började snacka med min syster igen :) vi satt & skrev igår kväll i 4 timmar. vi la ner vid 2.30 tiden tror jag sen snackade jag & sanna & somnade senare.  det är såhär att min Halvsyster Annie, & jag precis börjat känna varandra. jag har vetat om att hon funnits jätte länge. men hon viste inte om att jag fanns. vi har sammapappa & ingen av oss har så värst bra kontakt med honom.  eller jo jag har kontakt med honom &  vi träffas nån gång per år . men dom har aldrig träffats eller nått.. :/ så jag skrev till ett pogram & fick ett nummer & blablabla så fick jag EEENTLIGEN ! tag på min " okändasyster " som visade sig Vara Annie :)   jag skrev ett brev till en address jag fick och sen dagen efter jag skickade brevet så addade hon mig på msn, hon är jätte snäll & skit rolig & vi är sjukt lika på sättet. hon &  hennes mamma hade blivit jätte glada & förvånade. & vi har redan bestämmt att vi ska träffas i sommar. hon bor ju i kalmar & jag bor i huddinge, så våra världar e lite olika. hon bor typ på landet. ( och jag som trodde att man typ var lantis då (A) men nej dom är precis som oss & gör samma saker & allt (: ) så i sommar ska hon hem till mig & jag hem till henne ! :) skit kul .... hon är föresten lika gammal som jag . bara de att jag är född i februari & hon i december :) så jag är storasyster .. hihi aja över till resten av dagen :) . jag & sanna träffade mamma & solade lite med henne.. igen .. haha sen åkte vi till Centrum & sanna köpte nått till paula som tydligen fyllde år :)  Grattis till dig Paula ;)
sen så typ gick jag hem från centrum för att vara lite duktig sådär :) sen har jag varit hemma & nu väntar jag på Filippa som ska sova här :) vi ska ha en liten myskväll tror vi :) hihi

28/3

Jaha, idag dåra . mormor åkte & tog bort sina styngn på sjukhussaken i skäris. hon åkte vid 8 & kom hem vid 10 . mamma åkte till stan kl 11. & sen va jag & mormor hemma ett tag. jag kollade på film. stt vid datan & duchade,, sen kom sanna. vi filmade lite & lekte lite med filmen på datan haha ! sen så typ städade vi lite i mitt rum & stack till stuvsta centrum. då skulle Filippa sola men hon ville inte sola så länge så hon sa att jag kunde såola 5 minuter av hennes soltid hahah så det gjorde jag. sen så ttyp åkte vi till huddinge ceentrum. det fanns inget kul att göra d'är ingen rolig alls så vi åkte hem vid 10 tiden & var lite i stuvsta igen . sen gick jag & sanna till sanna & filippa & frida till Frida. Hoppas dom får en kul kväll :) , just nu ligger sanna på sängen & jag sitter vid hennes data ;) jag ska faktiskt försöka börja blogga så mycket som möjligt igen ! :) hihi hoppas det funkar bra. föresten har jag massa nya blogg designer. men vet inte vilken jag ska välja. jag gör det enkelt för mig så ingen e så värst rolig. men jag får väl byta när jag orkar för den hära suger !
vi höres Kram ddezzis

RSS 2.0